Samsung Anunță Modelul Galaxy C7 Pro

Iată că producătorul sud-coreean nu stă în tot acest timp, mai mult cei de la Samsung se pregătesc să lanseze câteva telefoane noi în luna Decembrie.

Mai exact, producătorul se pregătește să aducă noi modele din gama Galaxy A 2017 pe piață, 3 la număr, dar și noi smartphone-uri denumite în acest moment Galaxy C7 Pro și Galaxy C5 Pro, informațiile apărute pe internet despre cele două din gama „C” fiind destul de multe și detaliate.

Ultimele imagini apărute fac referire la modelul Galaxy C7 Pro, acesta fiind testat în GeekBench. Evident, după nume este o versiune îmbunătățită a lui Samsung Galaxy C7, acesta apărând pe internet sub numele SM-C7010, urmând ca în interiorul acestuia să găsim procesoare cu arhitectura Qualcomm, mai exact mult cunoscutul model Snapdragon 625, model de procesor prezent și pe telefoane precum Huawei Nova sau Asus ZenFone 3.

samsung-galaxy-c7 Tot în GeekBench vedem că Galaxy C7 Pro ar sosi cu o memorie RAM de 4 GB, dar și Android 6.0 Marshmallow, însă este foarte probabil ca acesta să își facă upgrade la Android 7.0 Nougat, versiune deja prezentă pe telefoanele din gama Nexus.

Conform Zauba, smartphone-ul urmează să măsoare 5.7 inch în diagonală, în timp ce ecranul va avea rezoluție Full HD. Se pare că se adoptă în continuare o carcasă metalică, urmând ca modelul C7 Pro să nu depășească 7.0 milimetri în grosime, ținând cont că precedentul model avea doar 6.7 milimetri grosime.

Scanner-ul de amprente va fi situat în butonul Home, iar telefonul ar urma să ne ofere și suport la tehnologia „Samsung Pay”.

Pentru a te putea bucura de noul model al celor de la Samsung se pare că vei fi nevoit să scoți din buzunar în jur de 500 Euro, însă nu te grăbi, deoarece sunt șanse foarte mici ca acest smartphone să sosească pe continentul nostru până la sfârșitul acestui an.

Etichete:,

Adaugă Un Comentariu