Oppo A Lansat Smartphone-ul A57

oppo a57 Oppo a devenit un producător destul de apreciat în ultima vreme, fiind situat în top 10 producători de smartphone-uri din punct de vedere al vânzărilor, mare parte din produsele acestora fiind vândute în special pe piața din Asia, însă o mare parte din produse au ajuns chiar și pe piața europeană, și nu numai.

Chiar pe 26 Noiembrie, aceștia au lansat modelul A57, acesta fiind un smartphone ce face parte din zona de mijloc, urmând să aibă un preț de până în 230 dolari. Dacă dotările hardware înscriu telefonul în zona de mijloc, iată că smartphone-ul a reușit să surprindă foarte mult prin cele două camere cu care sosește la pachet.

Este vorba despre o cameră principală cu un senzor de 16 megapixeli, aceasta având deschidere f/2.2 dar și telemetru laser. Camera destinată fotografiilor selfie are un senzor de 13 megapixeli.

Din punct de vedere al ecranului, ni se oferă un panou LCD ce măsoară în diagonală 5.2 inch, în timp ce imaginile oferite vor fi oferite la calitate HD. Peste ecran este aplicată și o sticlă tip 2.5D.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, telefonul sosește cu un procesor realizat de cei de la Qualcomm, fiind modelul de procesor octa-core Snapdragon 435, alături de un Adreno 505 ca și chip grafic.

Din punct de vedere al memoriei RAM, smartphone-ul Oppo A57 urmează să ne ofere 3 GB, în timp ce ROM-ul este de 32 GB, însă telefonul beneficiază și de slot pentru card microSD.

Autonomia este una decentă, având la posturi o baterie de 2900 mAh. Din punct de vedere al greutății și grosimii, telefonul stă destul de bine, cântărind doar 147 grame, în timp ce în grosime acesta măsoară doar 7.65 milimetri.

Momentan telefonul rulează versiunea de Android Marshmallow, neștiindu-se dacă se va face trecerea la Android 7.0 Nougat, telefonul urmând să fie disponibil și pe variantele de culoare rose gold și gold, însă începând cu data de 12 Decembrie.

Etichete:,

Adaugă Un Comentariu