Cum Poți Purta Bascheții La Birou Cu Stil Și Clasă?

bascheti albi Un model de pantofi sportswear prin excelență, bascheții au știut cum să invadeze încet-încet dressing-ul tuturor fashionistelor înrăite și pline de clasă și să se impună drept un veritabil must have care se poate purta și la birou. Iată câteva idei care să te inspire:

Bascheții pentru a sublima un look sobru. Atunci când ești fidelă unui look compus din combinația blazer și pantaloni sobri, o pereche de pantaloni clasici în nuanțe închise sunt cea mai bună idee pentru a-ți pune ținuta în valoare. Teniși imaculați, runnings colorați, bascheți cu imprimeuri sau cu paiete, ai de unde alege pentru a pune în valoare o ținută mai discretă.

Bascheții pentru a moderniza un look mai preppy. Cine a spus că nu poți fi modernă și cool la locul de muncă? O pereche de bascheți pot să fie cea mai bună idee pentru a pune în valoare un look preppy. O fustă mai scurtă și sneakerșii dau cea mai bună combinație. Un sacou sau o bluză mai serioasă și gata. Ai cea mai frumoasă ținută.

Bascheții pentru a pune în valoare o fustă midi. Dacă vrei să insufli mai multă modernitate unei fuste midi nu o purta cu pantofi cu toc sau cu balerini. La birou, tenișii sau bascheții în nuanțe de alb sau de negru te vor ajuta să fii cea mai îndrăzneață. În plus, fusta midi arată minunat alături de o pereche de teniși Converse mai înalți.

Bascheții pentru un look șic. Bascheții imaculați merg de minune atât cu o rochie cât și cu o pereche de pantaloni cu pense. Sau cu o fustă tip pantalon, de un top elegant sobru și de o pălărie.

Bascheții alături de pantalonii din piele. Dacă vrei un look mai casual dar sexy în același timp, poartă bascheții la o pereche de pantaloni din piele, la o bluză navy și la o vestă mai lungă. Sau la o cămașă boyfriend.

Te inspiră sau nu bascheții pentru birou?

Etichete:

Adaugă Un Comentariu