Apar Noi Detalii Despre Smartphone-ul LG G6

Se pare că și LG pregătește în liniște un model „high-end”, ce face parte din cunoscuta gamă G, model ce urmează a ne oferi dotări interesante, dotări pe care unii fani LG poate le așteptau de o perioadă destul de lungă de timp.

Se pare că una din dotările interesante pe care cei de la LG o pregătesc pentru modelul G6 ar fi recunoașterea iris-ului, funcție ce a putut fi probată deja pe răposatul Samsung Galaxy Note 7. LG ar urma să ne ofere în premieră sistem de plată cu mobilul, folosind MST.

lg g6 Se pare că cei de la LG depun o muncă asiduă pentru modelul G6, deoarece, conform cifrelor, modelul anterior – LG G5 a fost un eșec total, deoarece smartphone-ul ar fi adus pierderi în valoare de 67 milioane de dolari companiei.

În luna octombrie a anului curent cei de la LG au reușit să lanseze un „All in One”, modul deja cunoscut pe internet, ce se pare că ar incorpora o cameră selfie precum și un scanner de iris împreună.

Se pare că acest modul ar putea fi prezent și pe dispozitivul sud-coreenilor, însă alături de o cameră principală duală, în timp ce probabilitatea să avem un corp metalic la următorul model din gama „G” este destul de mare.

Tot conform unor zvonuri, coreenii ar urma să ofere o bateria detașabilă pe modelul LG, deoarece s-a dovedit că posesorii de telefoane își doresc baterii înlăturabile deoarece acestea sunt sigure și ușor de schimbat în cazul unei defecțiuni.

Cei de la LG au refuzat până în prezent să facă vreun comentariu despre zvonurile apărute pe internet, însă se pare că probabilitatea ca LG G6 să fie un smartphone modular, asemenea lui G5, tocmai din pricina faptului că modelul acesta nu a fost suficient de testat și cumpărat.

Etichete:,

Adaugă Un Comentariu