3 Băuturi De Consumat Dimineața Pentru Un Abdomen Plat

Una din principalele tale preocupări este să scapi de grăsimea abdominală? Nu este vorba doar despre o problemă estetică, ci și de una de sănătate în multe cazuri, mai ales dacă nu te ocupi de ea din timp.

Atunci când grăsimea se acumulează la nivelul abdomenului țesuturile se pot întinde și se pot inflama foarte tare. Iar dacă această problemă devine patologică, pot apărea alte probleme neplăcute precum problemele cardiace.

suc de merisoare Nu trebuie să uităm că grăsimea abdominală va crea o supraproducție de cytozine, proteine care contribuie la rezistența organismului în fața insulinei.

Deci dacă vrei să fii cât mai sănătos, trebuie să ai mare grijă de această parte a corpului. Pentru asta poți începe ziua cu una din cele trei băuturi naturale, pentru a combate grăsimea încă de la trezire.

  1. O limonadă cu mentă pentru un abdomen plat. O băutură cu efecte depurative și diuretice foarte puternice dar și cu un nivel de antioxidanți foarte ridicat care fac din ea un remediu foarte bun atunci când vine vorba despre grăsimea abdominală. Te va ajuta să combați retenția de apă, să accelerezi metabolismul și să favorizezi eliminarea toxinelor.
  2. Un suc de merișoare, de ananas și de pere. Un suc delicios și foarte sănătos care te va ajuta să reglezi producția de cortizol. Ananasul te va ajuta și să ameliorezi digestia și să lupți contra inflamațiilor. Merișoarele ne ajută să ne protejăm de numeroase infecții și perele completează de minune această băutură contra nervozității și pentru a accelera metabolismul.
  3. Cafeaua. Poate să pară surprinzător, dar cafeaua băută dimineața te poate ajuta să ai un abdomen mai plat și te ajută să îți întărești sănătatea cardiacă și hepatică. Dar pentru a fi o băutură sănătoasă, cafeaua nu are nevoie de zahăr, de lapte sau de frișcă.

Cafeina este excelentă pentru a arde grăsimile datorită procesului de termogeneză pe care îl poate favoriza. Pe lângă faptul că vei arde mai multe calorii, vei reduce senzația de foame și te vei bucura de un nivel foarte important de antioxidanți.

Etichete:

Adaugă Un Comentariu